SİİRT / PERVARİ - Yapraktepe Güzelbağ İlkokulu

Yapraktepe Güzelbağ İlkokulu

Adres
YAPRAKTEPE KÖYÜ GÜZELBAĞ MEZRASI GÜZELBAĞ KÜME EVLERİ NO 82/3 İÇ KAPI NO 0 PERVARİ / SİİRT
Vizyon
Okulumuz; eğitim ve öğretimde uygulayacağı metodlar ışığında insani tüm değerleri öğrencisine önce yaşamasını sağlamak; gelecekte yaşayacakları zamanda ve şartlarda hazır donanımlara sahip bir insan olarak ve vatanı Türkiye´yi ve de Dünya´yı, asırlar üstü insanlık medeniyetinin bir üssü haline getirecek neferler yetiştirmek; her türlü inanç ve düşünce farklılıklarına saygı duyan; ezenin değil ezilenin yanında yer alan "Hakkı tutup" kaldıran, fikrini, vicdanını ve de aklını sadece Rabb´ine teslim ederek hiç bir sisteme ve kişiye teslim olmayan "hakkın ve sabır"ın yegâne temsilcisi olabilecek "Asım´ın Neslini” yetiştirmektir.
Misyon
Milli ve manevi değerleri özümsemiş, devletine ve milletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, aynı zamanda yaşayacakları çağın gerektirdiği donanımları insani değerleriyle bütünleştirebilen, bilginin üretilmesi sürecinde aktif rol oynayan; eleştirel düşünme yeteneğini kazanarak kendini ifade eden geçmişin izinden geleceğe yürüyen "insan" yetiştirmektir
Öğretim Şekli :TEKLİ
08:20 / 13:50